|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Rengøring af marmor
Når du skal rengøre marmor, er det yderst vigtig, at du ikke benytter syreholdige rengøringsmidler. Syreholdige rengøringsmidler vil nemlig ødelægge overfalden på marmor, da marmor indeholder en stor mængde kalk.. Det vil sige, at du heller ikke kan benytte eddike eller citronsaft til rengøring af marmor, da disse også indeholder syre. Vær derfor opmærksom på hvad du bruger til rengøring af marmor.

Rengøring af marmor med sæbespåner. Brug af sæbespåner til rengøring af marmor, har den fordel at det forhindrer kalk, ved at der dannes en hinde ovenpå din marmor. Denne rengøringsmetode til marmor kræver lidt kræfter og knofedt. Du skal bruge sæbespåner, vand og den bløde side af en skuresvamp, og så er det bare om at gå i gang. Skrub alle fliserne ind i sæbevandet og lad side i 5-10 min. Nu skylles alle marmorfliserne af i koldt vand. Blandingsforholdet til sæbespånevandet anbefales til ca 1dl sæbespåner, som blandes op i 5 liter varmt vand.

En anden måde til rengøring af marmor, er ved at bruge et specialprodukt, som henvender sig til marmor overflader. De specielle marmor produkter kan købes i matas, silvan, og større supermarkeder mv.. Disse produkter kan ved hyppig rengøring, fjerne den smule kalk, som opstår. Husk at læse bag på flasken om der skal tages nogen specielle forbehold som briller mm. Handsker bruger man naturligvis uanset hvilken type rengøring man fortager sig med rengøringmidler.

Skulle ovenstående metoder ikke være nok til at rengøre dit marmor for kalk, kan det desværre være nødvendigt a slibe hele området.

Rengøring af hvide ringe på marmor

Kom en blandning af bagepulver og varmt vand på den hvide ring på dit marmor. Gnid så ringen forsigtigt med en tør klud til ringen på marmoren forsvinder. Tør efter med en ren klud med vand.

Kategorier på sider:

Smaragd Sediment Marmor Flintsten Monolit Rengøring af marmor Rubin Obelisk Sand Kantsten Diamant Rav Pizzasten Kensington runestenen Byggesten Magma Natursten Stenslibere Gode råd om sten Rosettestenen Metamorfe Aedelsten Jelingstenene Slibning at sten Kalksten Sten smykker Stenbrud Stonehenge Klippe Diamant smykker Sten i haven Bjergart Drypsten Typer af sten Grus Rav smykker Kakkel Aedelsten smykker Basalt Sten armbånd Smykkesten Stabilgrus Fossil Granit Hvor kommer stenene fra1111 Sandsten Hvor gamle er sten1111 Smykker Hvordan dannes sten1111 Runesten Ametyst smykker Meteorit Ler Diverse runesten Fordele og ulemper ved en sten belægning Grundsten Rubin smykker Ametyst Granit brugskunst Brosten Lovgivning Marmor brugskunst Stenalderen
 
 
 Du er her: Sten - Have Sten - - Hvad er Sten en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.